Stadsnätsföreningen

FTTH Conference 2024

Den 19-21 mars anordnar den internationella organisationen FTTH Council Europe, som samlar fiberaktörer från hela världen, sin årliga konferens FTTH Conference. Den här gången arrangeras konferensen i Berlin.

Under konferensens tre dagar får du som deltagare möjlighet att ta del av insiktsfulla workshops och lyssna till föreläsningar och paneldiskussioner om det senaste inom fiberbranschen. Medverkar gör även över 100 utställare och partners som visar de senaste produkterna och lösningarna.

Svenska Stadsnätsföreningen är stolt partner till FTTH Conference. Som medlem i föreningen erbjuds du ett rabatterat pris på konferensens deltagaravgift. Genom att ange koden F24PTSWE får du 20 procent rabatt på konferensavgiften för 1-dagspass och 3-dagarspass.

Klicka här för mer information och anmälan.

FTTH_Council_conference_2024.png