Stadsnätsföreningen

Årskonferensen

 

Vad är Årskonferensen?

Årskonferensen är inte bara Stadsnätsföreningens största konferens, utan även stadsnätsbranschens största konferens i Sverige. Här samlas medarbetare vid stadsnät, leverantörer och övriga personer som har ett intresse i fibernätsbranschen för att under tre dagar träffas, ta del av flera intressanta föreläsningar och få chansen att utbyta erfarenheter med varandra.

I samband med Årskonferensen anordnas även en leverantörsutställning där leverantörer får chansen att visa upp sina produkter och få chansen att prata med medarbetare vid stadsnäten. Mer information om leverantörsutställningen hittar du längre ner på sidan.

På förmiddagen den andra dagen hålls Stadsnätsföreningens årsmöte, där stadsnätsmedlemmar är välkomna att delta.

Presentationer från Årskonferensen 2024

På grund av upphovsrättsliga skäl publicerar Stadsnätsföreningen inga presentationer från Årskonferensen på föreningens webbplats. Om du vill få tillgång till någon av presentationerna, hör av dig till Mia Forslöf, eventansvarig på Stadsnätsföreningen.

Stadsnätsföreningen vill uppmärksamma att det inte är tillåtet att publicera bilder eller annat material som lyder under upphovsrätten externt. För att få göra det krävs godkännande från upphovsrättsinnehavaren.

 

Utställare

Är du intresserad av att vara utställare på Stadsnätsföreningens konferenser?