Stadsnätsföreningen

Leverantörsavtal

Välkommen till Stadsnätsföreningens leverantörsavtal. Här finns information om Leverantörsavtalet och vilka leverantörer som tecknat avtalet.

Stadsnätsföreningens roadshow 

Stadsnätsföreningen arrangerar varje år två digitala marknadsföringstillfällen där stadsnätsmedlemmar får möjlighet att lyssna till de erbjudanden som föreningens certifierade leverantörer erbjuder stadsnäten via deras medlemskap i föreningen.

Klicka här (inloggning krävs) för att ta del av Stadsnätsföreningens senaste digitala roadshow under mars 2024.  

Nyheter Leverantörsavtalet

  • Edugrade uppgraderad till Guldleverantör 2024-03-15
  • Maintrac ingår i Vinnergi från 2024-01-01
  • Gigacom byter namn till Fölsgaard 2023-10-30
  • Qnetworks (Quality Networks Nordic AB) ny Silverleverantör 2023-09-06
  • 84 Grams ny Silverleverantör 2023-03-17
  • TH1NG ny Silverleverantör 2023-02-14
  • TSK Teknik och Säkerhetskonsult ny silverleverantör 2023-02-03
  • Transtema Fiber Network Consulting (FNC) ingår i Transtema Fiberdata från 2023-01-01

Stadsnätsföreningen har tecknat Leverantörsavtalet med en rad företag som erbjuder kvalitativa tjänster och produkter för öppna stadsnät. Vi vill tillsammans göra vad vi kan för att de svenska stadsnäten blir nät i världsklass. Det handlar om allt från det som ligger i marken, hur det driftas och övervakas, effektiva affärsmodeller, tjänster och fönstret mot marknaden.

Leverantörsavtalet nyttjar telekomundantaget och föreningens stadsnätsmedlemmar kan använda Leverantörsavtalet när det inte finns andra krav på upphandlingar via LOU eller inköpspolicy.

Leverantörer som tecknat Leverantörsavtalet känns igen på den här logotypen:

 

Presentation av Leverantörsavtalet

Leverantörsavtalet webbversion.pdf

Det är en övergripande information om avtalet, för mer detaljer och frågor kontakta Per Lindström.

 

Leverantörer

Här listas certifierade leverantörer som tecknat Leverantörsavtalet. Leverantörsinformation endast för stadsnätsmedlemmar (kräver inloggning).

Välj produkt-/tjänstekategori:

Kategorier

Afry Guldleverantör

AFRY är en oberoende konsultpartner som erbjuder heltäckande expertis på telekomområdet. (Logga in för mer information)

Direktronik Guldleverantör

Direktronik är en distributör som tillhandahåller produkter för all datakommunikation över nätverk. (Logga in för mer information)

Edugrade Guldleverantör

Edugrade är en oberoende utbildningsleverantör inom planering, design, byggnation och underhåll av bredbandsnät.(Logga in för mer information)

eklundh.com Guldleverantör

eklundh.com erbjuder en skräddarsydd webblösning för öppna nät - Stadsnätswebben. (Logga in för mer information)

Transtema Fiberdata Guldleverantör

Drift/NOC, Nätverkskonsulter, Kundtjänst och produkter/system för nät (Logga in för mer information)

NetNordic Guldleverantör

NetNordic är en nordisk oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och telefoni. (Logga in för mer information)

nLogic Guldleverantör

nLogic är en ledande systemintegratör med fokus på nätverk, datacenter och säkerhetslösningar. (Logga in för mer information)

Rala Guldleverantör

Rala utvecklar, ställer samman och erbjuder moderna och tekniskt pålitliga lösningar för alla delar av fibernäten i det passiva segmentet. (Logga in för mer information)

Rejlers Guldleverantör

Reljers erbjuder Tekniska konsulttjänster inom Telecom, Energy, Buildings, Industry, och Infrastructure, allt ifrån förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. (Logga in för mer information)

Vinnergi Guldleverantör

Ikkab och We Consulting är nu Vinnergi, teknikkonsulter som kopplar upp och kopplar på vårt samhälle och gör det smartare. (Logga in för mer information)

84 Grams Silverleverantör

84 Grams är en norrländsk internetleverantör specialiserade på kommunikationslösningar till företag och organisationer. (Logga in för mer information)

Alcadon Silverleverantör

Alcadon är leverantör av passivt material för byggnation av fibernät. (Logga in för mer information)

Fölsgaard Silverleverantör

Fölsgaard är specialiserade på fiberoptiska komponenter, både aktiva och passiva och har sedan slutet av 1990 talet levererat produkter från agenturer och egenutvecklade produkter. (Logga in för mer information)

Harju Elekter Silverleverantör

Harju Elekter (fd Grytek) erbjuder marknadsanpassade lösningar, såsom teknikhus anpassade för fibersiter i olika storlekar och markskåp för den passiva spridningen i nätet. (Logga in för mer information)

kHuset Silverleverantör

kHuset utvecklar och levererar säkra IT-lösningar till myndigheter, militära organisationer och företag med mycket höga säkerhetskrav. (Logga in för mer information)

Micropol Silverleverantör

Micropol erbjuder lösningar för passiva fiberoptiska nät inom tele- och datakommunikation. Micropol tillverkar enligt gemensam överenskommelse eller enligt kundkrav. (Logga in för mer information)

Melbye Silverleverantör

Försäljning av Produkter för fibernät – aktivt, passivt samt brunnar. (Logga in för mer information)

Pro Optix Silverleverantör

Pro Optix är en ledande leverantör av fiberoptiska lösningar från kärnan i ditt datacenter ända ut till sista anslutningspunkt i ert nät. (Logga in för mer information)

Qnetworks Silverleverantör

Qnetworks erbjuder utbildning, service och en bred produktportfölj (Logga in för mer information)

Th1ng Silverleverantör

TH1NG är ett IoT och kommunikationsbolag som utvecklar och levererar digital infrastruktur till kommuner och företag. (Logga in för mer information)

TSK Teknik och Säkerhetskonsult Silverleverantör

SÄKERHET OCH TEKNISK KOMPETENS UNDER SAMMA TAK (Logga in för mer information)

ViaEuropa Silverleverantör

ViaEuropa erbjuder sedan 1999 både kommunikationsoperatör som tjänst samt bredbandsautomationsmjukvara (BRIKKS BSS/OSS). (Logga in för mer information)